Dobar dan, svijete!

ivanjozic

Dobrodošli!

Ovo je moj web, digitalna iskaznica kojoj je svrha olakšati komunikaciju s prijateljima, kolegama piscima, medijima te zainteresiranom zajednicom. Web je jednostavan i (nadam se) pregledan portal napravljen u stilu bloga. Postavljen je na Open source WordPress platformi.

.sadržaj
Nadam se da ću Vam tekstovima i objavama biti koristan i zanimljiv, te da će vam ovaj web postati mjesto gdje ćete povremeno svratiti i pročitati nešto okej; pisat ću o pisanju i o promociji književnog djela, o novostima vezanim uz knjigu, o digitalnom marketingu, i (ono što mi je najveći izazov i veselje) natjerati se pisati o političkoj ekonomiji; u Hrvatskoj i sličnim/željenim primjerima u svijetu.

.marketing
Portal će služiti kao landing page za sve vrste digitalnih performace kampanja koje želim testirati (i naučiti). Kampanje će biti vezane uz promotivne i prodajne aktivnosti oko “Muške svinje i dvadeset očajno ljubavnih.”

.olakšati novinarima
Rubrika Press objave kolegama novinarima može pomoći oko skupljanja materijala i pripreme za intervjue. Fotografije koje ćete naći na Pressu pod “skini fotografije” su osobna arhiva i možete ih koristiti prilikom opremanja tekstova.